Направи си сам – ябълкови рози за пай или мини тарталети?

Easy apple desserts – How to make apple roses for a pie and mini tarts

Уникално вкусния и така обичан от децата ябълков пай може да стане още по-красив и привлекателен, ако го украсим с ефектни ябълкови рози. Декорацията е лесна, така че дори начинаещите кулинари ще се справят с нея, а също така е подходяща за украса на кейкове и мини тарталети, но също така и всеки друг десерт.

Указания: тънки парчета ябълкови резенчета се варят в сладък сироп, 500 мл вода и 1 чаша за 2-3 минути. Времето за тази част от подготовката зависи от сорта на ябълките, но крайният резултат трябва да е един и същ, а именно резените да са станали прозрачни. Оставете ги да изстинат за малко, а след това започнете да ги редите, както е указано на картинката, докато не получи желания размер. Този украса за десертите е много подходяща също така за предстоящите празници, така че ето и подробни картинки как точно да си направите и вие такава истинска кулинарна красота!

easy apple desserts how to make apple roses tarts muffins

Efekt 2

 

how to make apple roses slices boil syrop

apple rose pie recipe baking preparation

easy apple desserts apple rose pie decoration

diy apple roses tarts dough slices rolling

easy apple desserts apple roses mini tarts

mini apple tarts forming roses dough slices

easy apple desserts apple rose pie baking

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.