Вижте с коя палува Бийбър в Бразилия /видео/

Вижте с коя палува Бийбър в Бразилия /видео/

Татуировките отново издадоха Джъстин Бийбър.

Скандалният изпълнител прекарва доста бурни дни в Бразилия, където е заради своето турне. В интернет пространството се появи видео на спящия певец, заснето от момиче, което най-вероятно е прекарало нощта с него. Красавицата го е документирала как се е излегнал, след което вкарва и себе си в клипчето, за да я видят всички.

Само да не го подгонят отново за бащинство след всички тези бурни страсти под завивките за по една нощ.

Efekt 2

“Джъстин беше заспал в стаята си. Има куп момчета и момичета, които излизат оттам, но те не са проститутки. Той просто е заспал и някой е влязъл и го е снимал”, обясни вътрешен човек пред Daily Mail.

Все пак никой не може да отрече, че Бийбър и антуражът му са ходили в публичен дом, при това не веднъж. При първото си посещение на такова място в Бразилия той опитал да скрие самоличността си, оставайки със слънчеви очила в сградата.

След като избрал осем красавици, се прибрал с тях в луксозния си апартаент в Copacabana Palace. Когато разбрал, че всяка от дамите ще му струва по 1200 долара на вечер, в крайна сметка се спрял на две от тях.

Видеото можете да видите тук

Източник: bnews.bg

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Your answer lifts the ineilltgence of the debate.